Pidula Forelli puhkekeskuses jagub tööd ka kooliõpilastele (3)

UUSI KALU PÜÜDMA: Maarika Aasa ja Pidula puhkekeskuse kokk Joel Abasev proovivad, kas juba näkkab. Foto: Tambet Allik

UUSI KALU PÜÜDMA: Maarika Aasa ja Pidula puhkekeskuse kokk Joel Abasev proovivad, kas juba näkkab. Foto: Tambet Allik

Juba mais hooaega alustaval Pidula puhkekeskusel on pakkuda mitmeid vakantseid ametikohti. Seega maksab neil, kes pole suvehooajaks veel tööd leidnud, kiigata, mis Pidulal pakkuda on.

Pidula puhkekeskuse vahetusevanem Maarika Aasa tunnistas, et tööandjatel on häid töötajaid leida iga aastaga aina keerulisem. Elanikkond vananeb, inimesed rändavad Saaremaalt välja ja tööealine elanikkond muudkui väheneb. “Seetõttu tuleb olla paindlik ja teha plaane vastavalt sellele, kuidas tööjõu värbamine õnnestub,” tähendas ta.

Aasa sõnul võtavad nad hea meelega vastu kõik, kelles nähakse potentsiaali ja sobivust nende ettevõttesse ning tehakse oma töökorraldus vajadusel ka ringi. “Seega selguvad kindlad arvud ja ametikohad värbamise lõppedes. Näiteks kui leiame rohkem häid teenindajaid, siis värbame vähem abitöölisi või vastupidi,” selgitas ta.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 711 korda, sh täna 1)