Esmaspäevast sõidab Kuressaarde Lux Express (9)

Esmaspäevast sõidab Kuressaarde Lux Express20. aprillist hakkab Tallinna–Kuressaare liini sõitma Lux Expressi kõigi mugavustega buss. Mõlemast linnast on iga päev kaks väljumist: Tallinnast Kuressaare väljub buss kl 7.50 ja 11.40 ning Kuressaarest Tallinna kl 13.10 ja 17.50.

“Seni Tallinna–Tartu, Tallinna–Narva ja Tallinna–Pärnu liinidelt reisijatele tuttavad Lux Expressi bussid tõid meile palju tagasisidet, sealhulgas ka Saaremaa inimestelt, et selliseid, nii töötegemise kui ka lõõgastusvõimalusi pakkuvaid busse võiks ka mujal Eestis olla,” lausus Eesti Bussi juhatuse esimees Gunnar Obolenski.

“Senised väljumised jätkuvad ja peatused on samad, mis seni. Piletihind jääb ka samaks,” kinnitas ta. Obolenski sõnul on kõikides 56-kohalistes Scania Irizari bussides mugavad istmed tavapärasest rohkema jalaruumiga. Igal reisijakohal on multimeediaekraanid, millelt saab sõidu ajal filme vaadata, internetis surfata, endale meelepärast muusikat valida või mänge mängida.

Bussides on 4G mobiilsel internetil tuginev WiFi-võrk ja igal reisijakohal pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks.

“Reisi vältel vastab bussijuht kõikidele küsimustele, tema käest saab osta kõrvaklappe ja vett. Loomulikult on bussis olemas tualett,” rääkis Obolenski.

Pikema planeerimise korral saab tellida ka ratastoolibussi, mida on firmal kogu Eesti peale üks.

Pileteid on võimalik osta Lux Expressi kodulehelt www.luxexpress.eu ja TPileti piletiostusüsteemi kaudu, samuti bussijaamadest. TPileti süsteemis saab valida ka istekoha. “Kui keegi tahab akna alla istuda, siis sinna ta ka saab,” kinnitas Gunnar Obolenski.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 806 korda, sh täna 1)