Haigla nõukogu esimeheks sai Reet Tuisk (1)

Kuressaare haigla sihtasutuse nõukogu valis oma eilsel kokkusaamisel uueks esimeheks Reet Tuisu, kuna Madis Kallasel tuli seoses linnapeaks saamisega nõukogu esimehe kohalt taanduda.

“Nõukogu jätkab, nagu pädevus ette näeb,” ütles Tuisk Saarte Häälele. “Ta peab jälgima, et Kuressaare haigla oleks jätkusuutlik nii arstiabi osutamises kui ka majanduslikus aspektis, ning probleemide korral sekkuma ja juhendama.”

Kuressaare haigla ravijuhina töötanud Tuisu sõnul on nõukogul tänavu erilise tähelepanu all haigla baasil tervisekeskuse rajamine ja koostöö perearstidega. “See on kõige tähtsam ülesanne kogu maakonna tervishoiuteenuse tagamisel,” rõhutas Tuisk, lisades, et nõukogu peab end kurssi viima ka sellega, kui kaugele on Eestis jõutud haiglate võrgustamisega.

“Praegu on selline olukord, et Kuressaare haigla ei ole selles küsimuses initsiatiivi näidanud ja ka meie haigla suhtes pole initsiatiivi üles näidatud,” tõdes Tuisk. “Samas on mõistlik vaadata, milliseid tulemusi on võrgustamine andnud teiste haiglate puhul.”

Nõukokku kuuluvad peale Reet Tuisu Jaanis Prii, Laine Kunnberg-Bortnikov, Jaanika Rikko, Mai Takkis ja Anu Vares. Piret Sarjas ütles Saarte Häälele, et astub nõukogu liikme kohalt tagasi. Oma otsust ta kommenteerida ei soovinud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 835 korda, sh täna 1)