Selgus võrkpallivõistkondade koosseis

Selgunud on 1.–2. mail toimuval võrkpalliturniiril Linnade Karikas 2015 mängivad Kuressaare võistkonnad.

Treener Asko Esna kutsus meeskonda järgmised mehed: Veiko Lember, Karel Ellermaa (Rakvere VK), Hindrek Pulk (Pärnu VK), Siim Põlluäär (Järvamaa VK), Denis Losnikov (Selver Tallinn), Helar Jalg (Selver Tallinn), Karli Allik (Selver Tallinn), Kevin Saar (Rakvere VK), Mihkel Tanila (TTÜ), Siim Ennemuist (TTÜ), Timo Tammemaa (Pärnu VK), Johan Vahter (Selver Tallinn), Alari Saar (TTÜ).

Treener Ene Kase valik: Krista Vahter (TÜ Eeden), Kristi Põld (võrkpalliklubi Avos), Maali Kanemägi (TTÜ), Eliisa Peit (Terville’i Florange), Lili Võrk(Audentese SG /Noortekoondis), Kaisa Õunpuu (TTÜ), Mari Peeters (Tallinna Ülikool), Nette Peit (Lindesberg Volley), Kadi Mägi (TÜ /Eeden), Liisel Nelis (Kohila Võrkpalliklubi), Janne Järvalt (võrkpalliklubi Avos), Johanna Raamat (Audentese SG /Noortekoondis), Janet Lõbus (Tallinna Ülikool).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 224 korda, sh täna 1)