Raigo Kuusnõmm Rootsis karikavõistlustel teine

Kulturist Raigo Kuusnõmm sai Rootsis Malmös toimunud kõrgetasemelisel Sweden Grand Prix’l kaalukategoorias kuni 80 kg üheksa mehe konkurentsis teise koha.

“Pean oma võistlust kordaläinuks, kuna tulin esimese kuue hulka ehk sain finaali,” ütles Kuusnõmm, lisades, et tegu oli ikkagi tugeva võistlusega. “Aga saavutatud teine koht on vägagi positiivne. Ei oodanud nii head saavutust.”

Raigo Kuusnõmm osales Malmö võistlusel selleks, et näha, mis seisus on tema sportlik vorm neli nädalat enne Euroopa meistrivõistlustele minekut. Treener Ott Kiivikas jäi tulemusega rahule.

“Lisaks oli mul võimalus seista kogu ürituse ajal kulturismi top-kuue mehe seas,” märkis Kuusnõmm. “Hea tunne oli olla suures mängus sees ja seista kõrvuti Kiivikase endaga, kes tuli absoluudis teisele kohale. Poleks lootnud nii kõrgeid tulemusi hooaja avavõistluselt.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 88 korda, sh täna 1)