Meelespea aitas SÜG-i väikeklasse 1100 euroga

Suurel reedel Kuressaare kultuurikeskuses MTÜ Meelespea korraldatud kuues perepäev kogus tulu 1100 eurot, mis kantakse üle Saaremaa ühisgümnaasiumi väikeklasside jaoks.

“Kuna aastal 2013 korraldasime jõulude ajal analoogse ettevõtmise Kuressaare Vanalinna kooli jaoks ja sel aastal saime teada, et väikeklassid vajaksid rohkem abi, kui nendele antakse,” põhjendas SÜG-i väikeklasside toetamist Meelespea eestvedaja Aive Laanemets. Väikeklassides õpivad lapsed, kes ei jõua õpingutes nii kiiresti edasi kui tavaklassi õpilased.

Laanemetsa sõnul kujunes perepäev rahva- ja tegevusrohkeks. Esimesed väikesed fännid olid ukse taga juba kell 11. Kolme tunni jooksul jagus tegevust küllaga. Mängiti mänge, tehti käsitööd, juuksurid meisterdasid soenguid, tehti näomaalinguid. SÜG-i õpetajad müüsid käsitööd ja söögipoolist, kohal olid ka füüsika- ja keemiaõpetajad, kes demonstreerisid eriti põnevaid keemia- ja füüsikakatseid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 244 korda, sh täna 1)