Tervise keskpäevast jäi osavõtt kasinaks (2)

Fotol mõõdab meditsiinitöötaja Maren Aavik kuressaarlase Asta Vapperi vererõhku. Foto: Tambet Allik

Fotol mõõdab meditsiinitöötaja Maren Aavik kuressaarlase Asta Vapperi vererõhku. Foto: Tambet Allik

Eile, ülemaailmsel tervisepäeval oli kõigil, kel soovi, võimalus saada Kuressaare kultuurikeskuses kahe tunni jooksul infot oma tervisenäitajate kohta. “Osalejaid oleks võinud siiski rohkem olla,” ütles ürituse üks eestvedajaid, Eesti õdede liidu Saaremaa piirkonna juht Margit Raudsepp. Eilsel tervise keskpäeval käis 86 inimest.

Raudsepp möönis, et ilmselt tulnuks eelnevalt teha rohkem teavitustööd. Võimalik on tema sõnul ka teine variant, et inimesed lihtsalt ei hooli oma tervisest. “Lootsime, et on ju lõunaaeg ja inimesed saavad läbi tulla, aga ilmselt on neil teised prioriteedid,” lausus ta.

Eriti oodatud olid just tööealised inimesed, kuid külastajate seas oli siiski rohkem pensionäre.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 688 korda, sh täna 1)