Workboats saab EAS-ilt suurtoetuse (4)

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) annab suurinvestori toetust 11,4 miljonit eurot 12 tootmisettevõttele üle Eesti. Kopsaka toetussumma – 941 940 eurot – saab ka Nasva laevaehitusettevõte Baltic Workboats uue turusegmendi hõivamiseks.

Ühele ettevõttele antav summa ei ületa üht miljonit eurot, ent koos ettevõtete panusega investeeritakse Eestis kokku 42,4 miljonit eurot. Toetatud ettevõtted asuvad üle Eesti, neist kuus Harjumaal, kaks Tartumaal, lisaks Viljandi-, Võru-, Pärnu-, Järvamaal – ja nagu juba mainitud – Saaremaal.

Peale Baltic Workboatsi saavad toetust Interchemie Werken De Adelaar Eesti AS, Combimill Reopalu OÜ, Purutuli OÜ, AS Barrus, Graanul Invest AS, Marsalis Metall OÜ, BLRT Toorik OÜ, Kitman Thulema AS, OÜ Globen Metall, OÜ Print Best ja Saku Metall Allhanke Tehas AS.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 992 korda, sh täna 1)