Mees veetis öö taarapunktis (7)

Kolmapäeva õhtupoolikul läks meeskodanik Kuressaares Mooni tänaval asuva Säästumarketi taaravastuvõttu. Ruumist mees aga enam välja ei pääsenud, sest uks keeldus avanemast. Seepeale helistas ta hädaabinumbril. Saabunud politseipatrullile väitis mees aga, et on oma olukorraga igati rahul.

“Taarapunkti jäi mees kinni Kuressaares Mooni tänaval. Kuna mees ise selles probleemi ei näinud, et peab öö seal veetma, siis ust lahti lõhkuma ei hakatud,” selgitas patrullitalituse juht Matis Sikk.

Rimi Eesti Food AS-i esindaja Katrin Bats kinnitas, et neil on siiralt kahju, et selline juhtum Kuressaare Säästumarketis aset leidis.

“Klient oli juhtunust mõistagi häiritud, samuti tunneb end sellepärast halvasti kogu Säästumarketi meeskond. Me sooviksime härrale juhtunu hüvitada ja palume tal selleks kauplusse tagasi pöörduda,” ütles Bats. “Mõistagi palume väga vabandust ja lubame edaspidi hoolsamad olla.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 436 korda, sh täna 1)