Kaira Kivi hakkab golfi turundama (4)

Saaremaa turismiarenduskeskuse juhataja kohalt lahkunud Kaira Kivi töötab Saare Golfi ja suve lõpus avatava Pärnu Bay Golf Linksi turundusjuhina. Väljakute omanik on sama.

Mõlema väljaku tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul valiti Kaira Kivi eelkõige tema aktiivse ellusuhtumise ja ideede rohkuse pärast, sest mõlemat golfikohta on vaja turundada uudselt ja aidata kaasa kahe parima Eesti väljaku arengule.

Tänavune hooaeg tõotab Saare Golfis tulla väljaku ürituste- ja võistlusterohkeim. Oodata on mitmeid suuri rahvusvahelisi võistlusi. Septembris on plaan avada ka otselendude liin Stockholmiga, et võimaldada sealsetel mängijatel saabuda Kuressaarde golfi ja spaamõnusid nautima kiiresti ja muretult.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 004 korda, sh täna 1)