Kuressaares avati taas Opeli esindus (6)

OPEL TULI TAGASI: Jürgen Tuulingu sõnul võib Kuressaare esindusest küsida Opeli kõikide mudelite kohta. Foto: Tõnu Veldre

OPEL TULI TAGASI: Jürgen Tuulingu sõnul võib Kuressaare esindusest küsida Opeli kõikide mudelite kohta. Foto: Tõnu Veldre

Alates eilsest on Kuressaare Autoteeninduse majas omaette esindus ka Opelil. Selleni juhatavad Kalevi tänava ääres lehvivad kollased Opeli kirjadega lipud.

Kuressaare Autoteeninduse ja ühtlasi Opel Kuressaare juhataja Jürgen Tuuling ütles, et kuna Opelite müük oli terves Eestis mullu väga hea, kasv on olnud umbes 35%, otsustati ametlik esindus n-ö taasavada ka Kuressaares. “Ka see aasta on müügi koha pealt Eestis päris hästi alanud,” nentis ta.

Esinduse nn taasavamisest saab rääkida seepärast, et 1997. aastal oli Opel Tuulingu sõnul esimene välismaine automark, mis oma esindusega Saaremaale tuli. See on saarlastel kenasti meeles püsinud ning nõnda on ikka ja jälle käidud Opelite kohta uurimas. Vahepealsel ajal on seal olnud aga ainult KIA-de ja Peugeot’de müük. “Oli aeg Opel tagasi võtta ja nüüd saabki Kuressaares taas ametlikult ka Opeleid osta,” märkis juhataja.

Uuemad mudelid on salongis olemas ja kusagilt kaugemalt ei pea otsima minema ka vajalikke tööriistu, testreid, rakiseid ega muud. Tänu ametliku esinduse olemasolule saab Kuressaarest nüüd ka kõiki vajaminevaid varuosi.

Parasjagu on käimas ka kampaania, mis vältab paar nädalat. Tuulingu sõnul võib neilt kohapeal küsida absoluutselt kõikide Opeli mudelite hinnapakkumisi. Proovisõiduks on praegu olemas Astra, Mokka ja Corsa ning nii Jürgen Tuuling kui ka müügikonsultant Kristian Teern julgustavad huvilisi nendega proovisõitu tegema. Esinduse juhataja avaldas lootust, et lähiajal mudelivalik suureneb.

“Täna hommikul (eile – toim) on inimesed Mokkaga juba proovisõitu teinud, rahvast ikka liigub,” kiitis Tuuling. Mokka ongi tema sõnul praegu üks Opeli enamostetud mudelitest. Suuremat edu loodetakse ka selle aasta algul välja tulnud Corsa uuele mudelile.

Saarte Hääl tegi eile väikse proovisõidu üheliitrise mootoriga Opel Corsaga. “Tihtipeale arvatakse, et üheliitrine mootor jääb nõrgaks, aga tegelikult on turbo seal vahel see, mis vajaliku jõu annab ning ei ole hullu midagi,” tõdes Kristian Teern.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 585 korda, sh täna 1)