Uute elamute planeering avalikul väljapanekul

Pikk tn 26 Detailplaneering _ 0Veebruaris kirjutas Saarte Hääl, et Kuressaare kunagise teenindusmaja platsile plaanitakse ehitada kompaktsed korterelamud, mis on liginullenergiahooned ehk energiatõhusad ja taastuvenergia-tehnoloogiliste lahendustega. Nüüd on Kuressaare linnavalitsus Pikk tänav 26 detailplaneeringu avalikule väljapanekule suunanud. Linnavalitsuse infostendil on detailplaneering 9. aprillini.

Lisainfona on linnavalitsuse kodulehel muu hulgas kirjas, et kinnistul asuvate varemete Pika tänava poolne osa lammutatakse. Vete tänava poolsed endise koolihoone müürid aga konserveeritakse. Samuti konserveeritakse, säilitatakse ja võimalusel restaureeritakse endise Bürgermusse hoone müürid krundi loodenurgas ja ajaloolised müürifragmendid, mis asuvad Vete tänava piiril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 597 korda, sh täna 1)