Kui palju on töötuid arste, kui palju aga tippjuhte? (8)

töötud 2015 märtsLäinud kuu lõpu seisuga Saare maakonnas töötuna registreeritud 760 inimese hulgast 715 olid varasema töökogemusega.

Ametialasid, kus nad enne töötuks jäämist palgatööd tegid, oli kokku 721. Kui tavapäraselt on juba pikka aega nii olnud, et kõige enam on töötute hulgas ehitajaid ja teenindajaid, siis suurt muutust ses osas toimunud ei ole.

Ka praegu on Saare maakonnas töötute hulgas kõige enam kaubanduses klienditeenindajana töötanuid. Veebruari lõpus oli niisuguseid inimesi koguni 103. Neist 41 olid ametinimetusega klienditeenindaja ja 25 ametinimetus oli müüja-teenindaja.

Ehitussektorist oli tööta jäänud 90 inimest, enamiku neist (52) moodustasid üldehitajad.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 073 korda, sh täna 1)