GoBus võtab kasutusele uue piletimüügisüsteemi

30. märtsist läheb AS GoBus Saare maakonnas üle uuele piletimüügi- ja kassasüsteemile.

Saare maavalitsus teatas, et seetõttu võetakse piletihinnad automaatselt maanteeameti andmebaasist www.peatus.ee. Andmebaasist saadud hinnad ja praegused piletihinnad ei pruugi aga 100% kattuda, sest kui praegused hinnad on ümardatud täiskilomeetritele, siis 30. märtsist arvestatakse peatuste vahemaad 100 meetri täpsusega.

“Palume reisijatelt mõistvat suhtumist ning kõik tähelepanekud on oodatud, et saaksime süsteemi korrektselt kasutusele võtta,” ütles maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna arendusnõunik Karl Tiitson.

GoBus teenindab bussiliine Leisi, Orissaare, Muhu, Laimjala, Pöide, Pihtla ja Valjala vallas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 581 korda, sh täna 1)