
LETI TAGA: Kätlin Kask on Viking Burgeris kooli kõrvalt töötanud juba poolteist aastat. Foto: Tambet Allik
Salmel ja Kuressaare külje all Roonimäe tanklas tegutsev Viking Burger ootab oma kollektiivi uusi teotahtelisi klienditeenindajaid.
Viking Burgeri juhataja Kristo Putnik ütleb, et klienditeenindaja peab olema energiline ja kohusetundlik. Väga oluliseks peab Putnik ka tahet tööd teha ja tööl käia. “Kuna tegu on toitlustusasutusega, on ka puhtusepidamine väga oluline,” märgib Putnik. “Hea oleks, kui inimene ise näeks, kui kuskilt on vaja lapiga üle tõmmata, et ei peaks näpuga näitama.”
Erilisi eelnevaid töökogemusi Viking Burger tulevaselt klienditeenindajalt ei oota. Vajalikud juhtnöörid ja õpetussõnad jagatakse kätte kohapeal. “Kõik asjad näitame koha peal ära ja ega seal midagi ületamatult keerulist ole, kui on tahet töötada,” selgitab Putnik. Lisaks klientide teenindamisele kuulub tööülesannete hulka burgerite valmistamine ja töökoha korrashoid.
Praegu on Viking Burgeris kaks töötajat. Vajaduse korral toimetab ka Putnik ise aeg-ajalt kassas. “Üks töötaja läks just ära ja seepärast otsimegi uut,” lausub Putnik, lisades, et algava suve tõttu tahetakse juurde võtta vähemalt paar teenindajat.
Edasi loe tänasest Saarte Häälest.
Palju siis energilistele ja kohusetundlikele töötajatele palka pakutakse? Võiks selle väikese asja ka ära mainida.
Võib-olla see väike asi on nii pisike, et ei tasu mainimist :)
kõik ilusad pihvid on mildris tööl, pole enam leida neid.
Saarte Häälel on kuulutuste rubriik olemas? Saab ju seal tööd pakkuda. Praegugi seal inimene, kes otsib sarnast tööd: Lisainfo
otsin tööd E-R kella 8-17.
eelnev töökogemus klienditeenindajana. hariduselt kokk.
pakkuda võib kõike
56276191
Küsiks hoopis niipidi, et miks need töötajad ei taha seal töötada?
kes see euro 50se netopalgaga tahab pihve kärsatada
Justnimelt olen seisma jäänud ja ostnud burksi või friikaid sealt, sest need on head ning et toetada kohalikku ettevõtlust oma pisikese panusega.
Väga kitsarinnaline on arvata, et toodete hind võetakse õhust. Olles ise ettevõtja näen täpselt, kuidas toote või teenuse hind sünnib. Burksi hinna taga on elekter, vesi, tarbekaubad (hügeeni ja puhastusvahendid), töötajate palgad koos palgamaksudega, tooraine, tooraine transport, pakendid, seadmete amort jne. Kui need kokku lüüa tekib toote omahind. Sellele lisandub muidugi väike protsent firma kasumit, sest ilma kasumita pole ettevõtlusel mõtet.
Ma ei õigusta madalat palka aga eestlane peab aru saama, et ettevõtja ei saa oma töötajatele maksta rohkem, kui need firmale tulu toovad. Kui mees oleks liigkasuvõtja, siis ta oleks juba ammu pankrotis. Selle asemelt ta istub sageli ise seal putkas ja teenindab kundesid.
Lisaks soovin kõigile kohalikele väikeettevõtjatele edu ning kindlameelsust sellel sureval ääremaal.
kena keik, eestimaist ettevõtlust tuleb toetada ja aktiivsed inimesed on austust väärt, olen nõus.
pähe ei mahu mul ainult see miks on nii kehva äri vaja ajada kui sealt palkadeks üle suurt ei jää ja miks peavad eesti inimesed, need tavalised, mitteniiaktiivsed selle doteerima ja virelema. tööandja peab aru saama et ka töötajatel on omad kohustused, mõnel vanemad või isegi lapsed! keda vaja toetada ning vahel tahaks ennast ka inimesena tunda, mõne raamatu või riidehilbu osta.
ja kuidas kujuneb ettevõtja tulu?
ettevõtja istubki oma putkas ja teeb seda põhiliselt kas sellest et pole töötajaid võimalik võtta või meeldib see töö ka endale väga.
Vingujatele teadmiseks: Roonimäel Viking Burgeris on Kuressaare parimad burksid ja sõbralik teenindus niikuinii.
olete vist töötajad/omanikud isiklikult, et siin nii kangesti endeid kiidate?
burks võib hea olla, sama on ka pädaste mõisas, saad 100 euro eest sellise maitseelamuse, et vähe pole. aga kui ikka raha on vähe ja piiratud koguses, siis eesti inimene vaatab kuhu ta selle raha paigutab. pole mõtet siin tüüpilise ärimehe kombel neid elektreid ja mõlle ette laduma tulla, see on ilmselgelt mõistetav, et elekrtit tuleb maksta. samas mõtle korra loogiliselt, sul on burgeri hind 5 eurot ja sa müüd päevas 20 tk saad 100 eurot. lased hinna euro kahe võrra alla ja sa müüd päevas 50-100 burgerit, täiesti kindlalt…
vaata kasvõi hesburgerit või mäkki, nad elavadki sellest, et teevad masstoodangut (mis hesburgeri puhul on ka maitsev) ning on miljonärid. tüüpiline eestlane on see kes tahab võimalikult palju hinnale otsa pannes kasumit saavutada, sellega ta aga kaotab oma viimased kliendidki
Pean sulle kahjuks sügava pettumuse valmistama- ei ole töötaja/omanik, olen klient hoopis, püsikunde. Ja Viking Burgerit hesburgeri või mäksiga võrrelda on kohatu solvang, neist burgeritest ei või isegi samal päeval rääkida. Kadedus ei toida kõhtu. Viking burger küll ;)
väga kurb, et suhteid omaniku või töötajatega pole. lihtsalt tekib küsimus, et miks peaks eelistama kaks korda kallimaid burgereid, kuigi minu siiras arvamus ütleb seda et hesburgeri kastmed mis burgerite vahel on on tippkokkade tasemel?
kas sul pappi palju tuulde lasta?
Ma vötan alati kui Salmelt läbi Sörve söidan, suht korralikult teevad.
Pikka iga firmale!!!!
Väga head burgerid on – mingit suhet omanikuga ei oma ja töötajaid ei tunne, aga kiidan sellepärast, et ongi hea ja kõik.
Ma tellin ca kord nädalas kuressaare viksist grillburgeri, see on lihtsalt nii hea…