Maria Fausti plaat on nominentide hulgas

PLATEesti muusikaettevõtluse auhindade nominentide seas on aasta albumikujunduse kategoorias ka saarlasest jazzmuusik Maria Faust albumiga “Maria Faust Sacrum Facere” (kujundajad Kalli Kalde ja Tuuli Aule).

Eesti fonogrammitootjate ühing korraldab sel aastal Tallinn Music Week’i raames esimest korda Eesti muusikaettevõtluse auhindade jagamise. Selle eesmärgk on esile tõsta ja tunnustada parimaid Eestis muusikavaldkonnas tegutsevaid ja selle arengule kaasaaitavaid inimesi. Muusikaettevõtluse auhindade nominendid on välja valinud žürii, mis koosneb muusika erinevates valdkondades aktiivselt tegutsevatest inimestest. Hääletus toimus kahes voorus. Žürii hääletustulemuste alusel moodustus pingerida, mille etteotsa jõudnud avalikustatakse nominentidena.

Eesti muusikaettevõtluse auhindade võitjad kuulutatakse välja 24. märtsil pidulikul galaõhtusöögil Tallinnas Merineitsi restoranis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 127 korda, sh täna 1)