Väike ilmaime

Kirju talle sünd ei ole küll teab mis kaheksas maailmaime, kuid vaatajate meele teeb täpiline jõnglane igatahes rõõmsaks. Eks samamoodi rõõmustas lehe lugejaid ka triibuline põrsas Tiiu.

Kevad pakubki peaaegu alati kõiksuguseid imelisi elamusi. On vaid tarvis lahtiste silmadega ringi käia ja oma argitoimetustest korraks välja tulla. Ilmad on läinud kõvasti soojemaks ja päevad pikemaks. Külmad ööd vajuvad loodetavasti juba varsti vaikselt unustuse hõlma. Raske talvemantli võib kappi jätta ja õhemad hilbud selga otsida. Seejuures ei tasu muidugi liiga hoogu minna, sest külmetushaigused on samuti osa kevadest.

Suvel ei oskagi soojadest ilmadest ja linnulaulust enam samamoodi rõõmu tunda. Praegu mõjub hommikune soe päike aga veel tõelise õnnistusena. See on justkui tõotus paremast homsest, päris väike ilmaime kohe.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 222 korda, sh täna 1)