Runö remont läheb maksma 30 000 eurot (5)

Ruhnu vahet sõitva parvlaeva Runö remont läheb maksma 30 000 eurot ja ümberehitatud jahutussüsteemiga alus peaks liinile naasma mais.

“Baltic Workboatsis ehitatakse ümber laeva jahutussüsteem,” ütles BNS-ile majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) pressiesindaja Mihkel Loide. Ta lisas, et ministeerium on laeva remondiks Runö operaatorile, OÜ-le Väinamere Liinid eraldatud 30 000 eurot. “Tööd peavad tehtud saama navigatsioonihooaja alguseks,” sõnas Loide.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin ütles BNS-ile, et MKM tellis laevaehitajalt remondi ja sellega laevaehitaja nüüd tegeleb. “Lepingud on sõlmitud ja tõenäoliselt saab kõik õigeks ajaks valmis. 1. mail peab Runö liinil olema,” kinnitas Hiiuväin.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 559 korda, sh täna 1)