Purjus roolikeeraja võeti vahi alla (3)

Pühapäeval põhjustas mandrilt pärit mees Kuressaares liiklusõnnetuse ja lahkus sündmuskohalt. Hiljem tabati ta roolist purjuspäi.

Nimelt sõideti 15. märtsil kell 16.07 Kuressaares Torni tänaval otsa maja ette pargitud sõiduautole Audi ja Audile otsa sõitnud Volkswageni juht põgenes sündmuskohalt. Kell 16.46 peatati see auto Virtsu–Kuivastu maanteel ja juhil, 35-aastasel mehel, tuvastati joove. “Politsei alustas juhtunu menetlust ja 16. märtsil esitati mehele kahtlustus,” ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm. “Meest on varem neljal korral kriminaalkorras karistatud, neist kolmel korral mootorsõiduki alkoholijoobes juhtimise eest.”

17. märtsil esitas prokurör Pärnu maakohtule taotluse mees eeluurimise ajaks vahi alla võtta. Kohus jõudis järeldusele, et kuna mees on jätkuvalt toime pannud samaliigilisi süütegusid ja kriminaalmenetlusest kõrvale hoidunud, siis on tema suhtes otstarbekas kohaldada tõkendina vahistamist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 216 korda, sh täna 1)