Kompetentsikeskus investeerib veel üle 350 000 euro (3)

Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) mullu Kuressaares avatud väikelaevade kompetentsikeskus investeerib seoses projekti pikenemisega täiendavalt üle 350 000 euro, millest ligi 300 000 annab ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS). Näiteks on plaanis osta katsebasseini seadmestik.

“Me ei tee lisaprojekti toel suurt midagi sellist, mida poleks juba varem plaanis olnud. Lihtsalt projekti pikenemisest tingitult pikenesid ka mõned kulud ning mõnele seadmele taotlesime lisarahastust,” ütles kompetentsikeskuse juht Anni Hartikainen BNS-ile.

“Näiteks ostame katsebasseini seadmestiku ja ühe huvitava materjalilabori katseseade, mis võimaldab materjale katsetada otse keskkonnas, näiteks miinuskraadidel,” lisas ta.

Hartikainen märkis, et ainsa uue asjana on plaanis väikelaevade direktiivi äpi eestindamine.

Kokku on plaanis lisaks investeerida 350 193 eurot, millest 297 664 annab EAS Saare kompetentsikeskuste arendamise toetusskeemist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 767 korda, sh täna 1)