Pihtla vald jagas tänukirju (7)

jüri saarEile õhtul tähistati Sandla kultuurimajas pidulikult Pihtla valla 23. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul andis vallavanem Jüri Saar (fotol) tublimatele vallaelanikele tänukirjad.

Raamitud tänukirja said ajakirja Kodukiri konkursil “Aasta kodu” aiakujunduse eripreemia võitnud Suure-Rootsi küla Aadu turismitalu omanikud Alge ja Jaan Rooso ning kauaaegse tegutsemise eest naiskoor Karita.

Samuti pälvisid tänukirja Kõljala külaseltsi Kevade üks eestvedajaid, aktiivne Veeve Kaasik, keda tänati ka Kõljala külamaja avamise eest, Vätta poolsaare külade arenguselts viimaste aastate aktiivse tegevuse eest ning Kaali kooli füüsika- ja poiste tööõpetuse õpetaja Leo Kundrats. See staažikas õpetaja on terve elu lapsi korvpalli mängima pannud.

Vallavanem märkis, et vallal on hea haridusvõrgustik – kaks kooli ja kaks lasteaeda – ja tasemel sotsiaalhooldus. Samuti on olemas mitmekesine ettevõtlus – tugev põllumajandusühistu ja arvukad talunikud. Jüri Saar nentis, et neljast samal päeval omavalitsuse staatuse saanud vallast on alles vaid Pihtla ja Kihelkonna. Kärla ja Kuressaare valda enam pole.

Sünnipäevale lisas särtsu Orissaare kultuurimaja näitering Ellen Teemuse lavastusega “Soolane suudlus”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 751 korda, sh täna 1)