Oesel Singers otsib sponsoreid

Foto: Irina Mägi

Foto: Irina Mägi

Aprillikuus Leedumaale Kaunasesse Naujalise-nimelisele konkursile sõitev koor Oesel Singers, mille on selleks puhuks moodustanud Eysysla ja Kihelkonna segakoor, teeb tõsist laulutrenni. Et reisimine pole aga teps mitte odav lõbu, siis otsivad lauljad ka lahkeid toetajaid.

“Osamaks ei tulnud küll väga kõrge, nii paarisaja euro kanti, aga kuna meil on nii, et näiteks ühes peres laulab neli inimest, ja taolisi pereprojekte on veelgi, siis sellepärast otsimegi abi,” ütles Kihelkonna koori dirigent Imbi Kolk (fotol). Seega kui keegi tahaks nende koorireisi toetada, oleks lauljatel hea meel. Taotlus on tehtud Kultuurkapitalile, kuid sealt vastust veel pole.

Nii Eysysla kui ka Kihelkonna koor otsivad endale sponsoreid ise. Nii on näiteks Kihelkonna segakoori toetanud kohalik omavalitsus, kaks Kihelkonnaga seotud ettevõtjat ning loomulikult ka Kihelkonna rahvamaja. Oma panuse on andnud ka riigikogu liige Kalle Laanet ja Silberauto juht Väino Kaldoja.

Konkurss kestab 9.–12. aprillini ning festivalil saab Oesel Singers laulda ühiskontserdil ja võistelda segakooride kategoorias.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 389 korda, sh täna 1)