Spordikohvikus räägiti spordiprobleemidest (1)

Reedel Rüütli spaas toimunud suures spordikohvikus esinesid tunnustatud sporditegelased ja vaeti ühiselt erinevaid arengusuundi.

Spordipealinn 2015 ja tervisenädala Wellfest raames korraldatud spordikohvikus oli koos paarkümmend huvilist, kellele tunnustatud jooksutreener Harry Lemberg rääkis jooksutrenni tarkustest, Marko Kaljuveer avas golfimaailma telgitaguseid, Toomas ja Teele Sepp rääkisid rallikultusest nii maailmas kui ka Eestis.

Lisaks vaeti ühiselt Kuressaare linnajooksu atraktiivsemaks muutmise võimalusi ja Kristo Reinsalu tutvustas värskelt ilmunud raamatut “Eesti jooksjate lood”.

Spordiaasta MTÜ eestvedaja Ott Pärna sõnul on spordikohvikuid varem toimunud Tallinnas, kus on esinenud näiteks Jaak Mae, Erki Nool, Indrek Kelk jt. “Üritused on olnud alati väga populaarsed ja saanud sooja vastuvõtu osaliseks. On ütlemata tore, et tänu Wellfestile ja spordipealinna tiitlile toimus selline ettevõtmine esimest korda ka Saaremaal,” ütles Pärna.

Aastal 2015 kannavad Eestimaa spordipealinna tiitlit Saaremaa ja Muhu. Idee taga on Eesti spordiringkonnad, Spordiaasta MTÜ, KÜSK jt. Spordipealinna eesmärk on laiendada liikumisharrastuse kandepinda üle Eesti, viia aasta jooksul ühes Eestimaa piirkonnas spordielu tuntavalt edasi ning teha maakond üle-eestiliselt ja positiivsest küljest nähtavaks.

Vaata: www.spordipealinn.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 258 korda, sh täna 1)