Sotside juht Jaanis Prii uuris Sarjase meelsust (27)

Kuressaare võimuliitu kuuluva SDE Saaremaa piirkonna esimees Jaanis Prii uuris eile linnavolikogu aseesimehelt Piret Sarjaselt tema tagandamise kohta hoolekandejuhi ametist ja küsis ka Sarjase arvamust Madis Kallase kui tulevase linnapea kohta.

Sarjase sõnul käis abilinnapea Madis Kallas koos SDE piirkonna esimehe Priiga laupäeval temalt dokumente üle võtmas. Põhjust, miks ilmus kohale Prii, kes pole SA-ga Kuressaare Hoolekanne seotud, ei osanud Sarjas öelda.

Eile soovis Prii Sarjasega kokku saada. “Rääkisime sihtasutusega toimunust ja nõukogu esimehe tegevusest,” ütles Sarjas kohtumise järel Saarte Häälele. “Jaanis ütles, et ta tahtis minuga lihtsalt kokku saada ja minu suust neid asju kuulda.”

Piret Sarjas möönis, et tema jaoks oli see vestlus pisut kummaline: “Me ei jõudnud selle jutuajamisega kuskile.”

Sarjase sõnul puudutas Prii kohtumisel põgusalt ka linnavõimu tuleviku teemat. “Ta küsis ainult nii palju, milline on minu seisukoht Madise kui tulevase linnapea suhtes,” lausus Sarjas. “Ütlesin talle ausalt, et praeguses situatsioonis on minul väga raske Madise poolt hääletada.”

Jaanis Prii sõnul käis ta Madis Kallasega Piret Sarjase juures lihtsalt selleks, et Sarjasega rääkida. Eilset kohtumist soovis Prii, nagu ta ise märkis, “enda harimise mõttes”. “Tahtsin juttu ajada ja teada, mis Piret asjadest arvab,” sõnas Prii.

Küsimusele, kas eilne kohtumine oli seotud praeguse abilinnapea Madis Kallase võimaliku linnapeaks saamisega, vastas Prii: “Ma arvan, et otseselt ei olnud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 751 korda, sh täna 1)