Ruhnu koolipere läheb tähtsat hümni laulma

Eesti jalgpallikoondise maavõistlusel Islandiga esitavad Ruhnu kooli õpilased mängueelse Eesti hümni. Matši teeb erilisemaks ka see, et tegu on kauaaegse Eesti koondislase Raio Piiroja lahkumismänguga.

“Jalgpallikoondise maavõistlus on midagi enamat kui lihtsalt üks spordimatš kahe riigi vahel, see on võimalus ja koht, kus tutvustada Eestit ja siin elavat rahvast ning nende kultuuri,” märkis Eesti jalgpalli liidu avalike suhete juht Mihkel Uiboleht. “Sel korral pöördusime palvega Ruhnu inimeste poole ja nad tulid meile meelsasti vastu. Ruhnu on keskkond, mis hoiab kogukondlikku loogikat iseenesest toimimas.”

Ruhnu kooli direktor Kristel Lauk ütles Saarte Häälele, et harjutamine käib juba usinalt. 30. märtsil läheb Tallinna Lilleküla staadionile kogu koolipere ehk 12 last ja kuus õpetajat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 174 korda, sh täna 1)