FOTOD: Compakt Kinnisvara alustab Peetri Keskuse arendusega (7)

Compakt Kinnisvara

Compakt Kinnisvara

Kinnisvaraettevõte Compakt Kinnisvara teatas täna, et alustab uue keskuse rajamist Tallinna külje alla Peetri alevikku. Keskus koondab ühte kohta kokku kõik vajaminevad teenused alates tervishoiust ja sportimise võimalustest kuni toidukaupadeni. Peetri keskus valmib 2016. aastal.

Keskuse arendaja, Compakt Kinnisvara juhatuse liikme Maik Teivi sõnul käib hetkel aktiivne töö ja läbirääkimised tulevaste rentnikega, alustatud on hoone projekteerimisega. „Huvi keskuse vastu on suur – hetkel peame läbirääkimisi rentnikega ning lähikuudel loodame jõuda lepinguteni,“ lisas Teiv.

Peetri aleviku keskpunkti rajatavasse 8000 m2 Peetri Keskusesse tulevad täispikkuses neljarealine ujula koos lastebasseini, saunakeskuse ja mullivannidega, tennisekeskus, jõu- ja rühmatreeningute saalid, toidukauplus, kogupere restoran, perearst, apteek ja mitmed teised igapäevaselt vajalikud teenused. Keskuse juurde rajatakse 109 kohaga parkla.

Keskus rajatakse kasvutrendiga elupiirkonda, mille elanike arv möödunud aastal kasvas 10% ning kus paiknevad umbes 6000 inimese kodud. Peetri alevikku on viimastel aastatel rajatud kaks lasteaeda, alg- ja põhikool ning 2016. aastal avatakse Peetris ka uus põhikool.

Lisaks asuvad lähipiirkonnas tootmis- ja kaubandusettevõtted (Selver, Ülemiste keskus) ning mõne kilomeetri kaugusele jääb Eesti atraktiivseim ja kaasaegseim töökeskkond – Ülemiste City ärilinnak.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 744 korda, sh täna 1)