VALIMISPÄEV: Urve Tiidus tegi valimistel ootamatult võimsa tulemuse! (VIDEO) (19)

ÕNNESOOVID: Urve Tiidusele soovib õnne Hannes Koppel. Foto: Raul Vinni

ÕNNESOOVID: Urve Tiidusele soovib õnne Hannes Koppel.
Foto: Raul Vinni

Riigikogu valimistel kõva häältesaagi – 4114 häält – kogunud Urve Tiidus tõdes, et tal läks hästi, kuna valijad lihtsalt otsustasid nii. „Ma kordan, valijate hääl on Jumala hääl ja mis on saladused: kampaania, väga hea meeskond, kes me siin kandideerisime – Kalle Laanet, Lauri Luik ja teised – kogu see meeskond tegi kõvasti tööd tegelikult,“ nentis Tiidus.

Ta leidis, et eks valdav osa hääli kogunegi tavaliselt esinumbrile. „Mingit muud saladust siin polegi. Ma olen ikkagi 20 aastat Saaremaal elanud ja oma juurte juurde tagasi tulnud. Olen südames seda kohta alati väga tähtsaks pidanud ja arvan, et see on ka ehk üks komponent selle juures, miks hästi läks.“

Urve Tiidus ei tahtnud spekuleerida selle üle, kas tulemus oleks olnud erakonna või ta enda jaoks oluliselt teistsugusem, kui ta oleks jäänud kandideerima Raplamaa nimekirjas. „Hääled enamasti ikka jagunevad inimeste vahel. Väga raske on öelda, mis siis oleks olnud. Ma väldin selliseid vastuseid,“ muigas ta. „Selge on see, et hääled jagunevad ikkagi terve meeskonna peale ja me oleme väga hea tulemuse teinud.“

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 202 korda, sh täna 1)