Wellfestil tuleb tordivõistlus (4)

Tänavu teist korda toimuval Spaaremaa Wellfestil lisandub ühe uuendusena naistepäevatortide võistlus-oksjon. Täna on kõigil tordimeistritel viimane võimalus registreeruda.

“Teame, et tublisid kondiitreid, õppureid ja kodukokkasid meil jagub!” on kirjas tordivõistluse üleskutses. “Nüüd ongi aeg oma vahvaid oskusi näidata ja ise loovalt lustides ka teiste meeled rõõmsaks teha.”

Ühe korraldaja Merle Vaha sõnul on osalemisest juba teada andnud kümmekond inimest. Tordivõistlus korraldatakse koostöös Kuressaare ametikooliga ning oma osalemisest tuleb teada anda hiljemalt täna õhtuks meiliaadressil wellfest@visitsaaremaa.ee, lisades tordi retsepti ja omahinna.

Žürii hindab tordivõistlusel romantilisest naistepäevateemast kinnipidamist, fantaasia ja loovuse kasutamist ning maitseomadusi. Naistepäevatortide võistlus-oksjon algab 7. märtsil kl 14. Kl 13–14 on ka publikul võimalik oma lemmikule hääl anda ja üks võistlustort läheb hääletanute vahel loosimisele. Kl 14 hindab torte žürii ja seejärel toimub oksjon.

Wellfest avatakse Kuressaare keskväljakul meeleolukalt esmaspäeval kl 17.30 üritusega “Tutimütsiga kevadesse”. Tänavuse aasta märksõnad on “Kuressaare kuurort 175” ja Saaremaa – spordipealinn 2015”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 488 korda, sh täna 1)