Heiki Hanso jätkab teekonda tamme nimel (1)

Kui eile võttis Kasari sillal Heiki Hansolt vahetuse üle Lääne-Saare valla volikogu liige, legendaarne spordimees Urmo Talistu, kes jooksis käruga Virtsu välja, siis täna loodab Hanso ise pärastlõunal Orissaarde jõuda.

“Eks ma olen selle saarlase jonnakusega endale ka vigastusi tekitanud,” nentis Heiki Hanso eile kl 17 paiku Lihulas Olerexi tanklas istudes. “Aga läbi valu ikka unistuste täitumise poole!”

Nimelt olid Heikil eile hommikuks käruga joostud kilomeetrite tulemusena jalaliigesed täiesti paistes ja pundunud. Heiki arvas, et ilmselt oleks pidanud esimesel päeval vähem jooksma või siis üldse mitte jooksma, vaid hoopis kiirmarssi tegema, kuid see on juba tagantjärele tarkus.

Küsimusele, ega ta oma otsust tamme nimel Tallinnast Orissaarde joosta kahetsenud pole, vastas Heiki, et mitte põrmugi. “Mul oli ju eesmärk mitte jala Tallinnast Orissaarde trampida, vaid oma aktsiooniga tammele tähelepanu pöörata,” muigas ta, lisades, et see on ka korda läinud. “Ju saab nüüd näha, kui palju hääli Orissaare tamm selle viimase “turbonädalaga” juurde saanud on, rääkis Heiki Hanso. “Loodan, et teist samapalju. See oleks väga lahe.”

Orissaare tamme poolt saab Euroopa puu konkursil hääletada 28. veebruarini. Tuleb minna veebilehele http://www.treeoftheyear.org ja sisestada hääletuskasti oma e-meili aadress, kuhu saadetakse kinnituskiri ja link, millele klõpsates ongi hääl antud. Samalt aadressilt rohkem hääletada pole võimalik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 600 korda, sh täna 1)