Orissaare vald jagas tunnustusi (2)

STIPENDIUMI PÄLVINU: Matemaatikaõpetaja Viive Kelder juhendab Indrek Meiterni tahvelarvutis ülesannete lahendamisel. Foto: Elina Kalm

STIPENDIUMI PÄLVINU: Matemaatikaõpetaja Viive Kelder juhendab Indrek Meiterni tahvelarvutis ülesannete lahendamisel. Foto: Elina Kalm

Vabariigi aastapäevale pühendatud eilsel pidulikul kontsertaktusel Orissaare kultuurimajas anti üle “Minu õpetaja” stipendium, valla teenetemärgid ja tänukirjad.

Tänavu 400 euro suuruse “Minu õpetaja” stipendiumi saajaks kuulutas Orissaare gümnaasiumi sihtasutuse (OGSA) juhataja, 17. lennu vilistlane Silvi Teesalu matemaatikaõpetaja Viive Keldri, kelle oli kandidaadiks pakkunud kooli hoolekogu.

“Õpetaja Viivel on hea huumorimeel, kuid rumalust ja pahatahtlikkust ta ei salli. Omades kindlaid põhimõtteid õpetajatöös, oskab ta vajadusel ka karm olla. Tunnis distsipliiniprobleeme ei ole,” on kirjas tema iseloomustuses. “Viive Kelder julgeb oma mõtteid välja öelda ja tema sõnal on kaalu. Inimesena on ta tore ja sõbralik.”

Orissaare valla teenetemärke anti seekord välja kolm. Esimese teenetemärgi andis Orissaare vallavolikogu aseesimees Evi Männik üle pärandkultuuri hoidjale ja edasikandjale Neeme Metsale.

Teise teenetemärgi sai Tagavere külaseltsingu ja mittetulundusühingu Tagavere Optimistid asutajaliige Astrid Vaba. Kolmas teenetemärk anti valla kauaaegsele sotsiaaltöötajale Tiiu Mägile, kes töötas vallas aastail 1993–2014.

Üle anti ka valla tänukirjad. Kauaaegse töö eest perearstina ja kui aktiivne sporditegevuse toetaja sai tänukirja Orissaare perearst Elo Lember. Kooli esindamise eest mitmes valdkonnas nii maakonnas kui ka üle Eesti sai tänukirja aktiivne ja edukas gümnaasiumiõpilane, abiturient Mikk Kärner.

Valla tänukirja pälvis ka maaraamatukoguhoidja 2014, Saare maakonna 2014. aasta parim maaraamatukoguhoidja Marlin Pärn. Edukas tööandja Orissaare vallas on Viitanet OÜ, mille juhataja on Kalvar Ige.

Tänukirja said veel Heiki Hanso Maasilinna talgute toetamise ja Orissaare tamme Euroopa aasta puuks 2015 esitamise eest, Orissaare avatud noortekeskuse toetaja ja abistaja Sander Kukk ning kooli kauaaegne ja kohusetundlik õpetaja, ajaloouurija ja säilitaja Kai Paasoja. Kõige spordisõbralikumaks 2014. aasta pereks kuulutati perekond Rüütel – Andla, Mati ja lapsed Eke ja Uku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 955 korda, sh täna 1)