Ooperigala on välja müüdud

Saaremaa ooperipäevade etenduste piletid lähevad kui tõelised soojad saiad – ooperigala on juba välja müüdud ning piletidefitsiit hakkab tekkima ka teistel etendustel.

Eesti Kontserdi pressi- ja kommunikatsioonijuht Lauri Aav ütles Saarte Häälele, et galapiletid lõppesid otsa juba eelmisel nädalal. Ka “Sevilla habemeajajaga” on Aava sõnutsi üsna pea sama seis. “Seega, viimased huvilised, kiirustage!” kannustas Aav. Tema sõnul on vabu kohti Saaremaa tänavuste ooperipäevade suure saali etendustele praegu kokku veel umbes 2500.

“Galapiletid osteti suures osas ära juba mullu suvel, ooperipäevade ajal, kui oli eelmüük,” möönis Lauri Aav. “Seekord on meil jälle selline tuttav tunne nagu kolm aastat tagasi, kui oli tõsine piletidefitsiit,” tunnistas ta. Vahepealsetel aastatel see natukene siiski taandus.

Kes mullu suvel ooperipäevade hilisõhtutel Kuressaare lossipargis Opera Royalis aega veeta armastasid, neile on Lauri Aaval hea uudis: “Varsti tuleme välja kesköise salongi Opera Royal pääsmetega.”

Saaremaa ooperipäevad toimuvad tänavu 20.–26. juulini. Peaesineja on sedakorda tulemas ooperi sünnimaalt Itaaliast – Teatro di Milano.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 271 korda, sh täna 1)