Kommentaar uudisele “Pensionäride juht tõrjub “linnalegende”” (6)

Hannes Hanso, Kuressaare linnapea:

Linnavalitsus toetab tõepoolest Kuressaare pensionäride ühingu tegevust sel aastal 2000 euroga ja arvan, et õigustatult. Samasuguseid rahataotlusi laekub linnale aastas kümnete viisi. Põhjendatud taotlusi rahuldame vastavalt linna rahalistele võimalustele ja vaatamata aastaajale!

Linnavalitsus on seisukohal, et omaette eelarveridasid me erinevatele huvigruppidele ja MTÜ-dele ei paku, see kehtib ka pensionäride kohta. Meie linna elanikkonnast vähemalt neljandik on pensionärid – nende tegus ja aktiivne elustiil on tunnustust ja toetust väärt. Soovin neile tervist ja jaksu.

Ausalt öelda ei tahaks heade anonüümsete isikute arvamusi kommenteerida. Kui keegi minu eest lobitööd teeb, siis on see loomulikult ainult teretulnud. Usun, et neid inimesi on palju. Kuressaare linnapeana ei sekku mina kellegi ametist vabastamisse või ametisse kinnitamisse. Paljude inimeste peas kestab ilmselt vanade harjumuste jõud veel edasi, kuid praeguse linnavalitsuse ajal ei ole nõukogu kellegi poliitiline kummitempel. Selleks need nõukogud ongi, et nad vajalikke otsuseid teeksid.

Meenutan ka, et Piret Sarjase nõukogust vabastamine otsustati nõukogu poolt ühehäälselt. Viieliikmelises nõukogus on minu teada üks Reformierakonna ja kaks IRL-i esitatud liiget. Miks nad peaksid Sarjast ametist vabastades mulle kampaaniat tegema, jääb mulle arusaamatuks! Väike loogikalõtk siin minu jaoks on. Ehk oskavad nad ise paremini kommenteerida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 578 korda, sh täna 1)