Algasid eelvalimised (FOTOD) (19)

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Alates eilsest saab osaleda riigikogu valimiste e- ja eelhääletusel. E-hääletus lõpeb 25. veebruaril kell 18 ja eelhääletamine samal päeval kell 20.

Saaremaal saab kuni 22. veebruarini eelhääletada Kuressaare kultuurikeskuses kella kaheteistkümnest kaheksani. 23.–25. veebruarini on eelhääletamise võimalus kõigis valimisjaoskondades. Valimispäev on 1. märts, mil valimisjaoskonnad on avatud kell 9–20.

Eile oma hääle andnud Ain Leemet (pildil) ütles Saarte Häälele, et toetus hääle andmisel tõele ja õigusele. Leemet usub, et tema valitud kandidaat saab riigikokku: “Muidu poleks seda otsust teinud.” Eelhääletama tuli Leemet seetõttu, et asi saaks tehtud ja kodanikukohus täidetud: “Mida varem, seda parem.”

Valimisjaoskonna liikmed Anu Berens ja Aili Priske sõnasid, et valdavalt olid eile pärastlõunaks oma hääle andnud eakamad kodanikud. Suuremat tungi pole jaoskonnas olnud, kuid eelvalimised pididki rahulikumad olema. Kella neljaks oli Kuressaare kultuurikeskuses hääletamas käinud 116 inimest.


 

Fotod: Irina Mägi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 719 korda, sh täna 1)