Kai Saar loeb häid raamatuid pikkamisi

RAAMATUGA: Kai Saar loeb meelsasti nii kergemat kui ka tõsisemat kirjandust, kuid ulme- ja krimilood tema öökapile ei jõua. Foto: Tambet Allik

RAAMATUGA: Kai Saar loeb meelsasti nii kergemat kui ka tõsisemat kirjandust, kuid ulme- ja krimilood tema öökapile ei jõua. Foto: Tambet Allik

Kuressaares kriminaalhooldusametnikuna töötaval Kai Saarel on kombeks, et paari päevaga ei taha ta lõpetada isegi kõige põnevamaid romaane. Talle meeldib head raamatut pikalt nautida. Praegu on ta võtnud eesmärgiks lugeda läbi kõik Tove Janssoni teosed, millest üks ka tema öökapil lebab.

Praegu loebki Kai Muumitrollide loojana tuntud kirjaniku Tove Janssoni “Suveraamatut”. “Lugesin läbi Tove Janssoni eluloo ja mõtlesin, et loen kõik ta raamatud läbi, ka need, mida enne olen lugenud,” räägib Kai, kellel muumide lood juba ammu loetud, ja lisab: “Janssoni eluloos seletati taustad hästi lahti: mis on ajendanud teda kirjutama ja mis tal elus juhtunud on.”

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 502 korda, sh täna 1)