Sünnipäeva pidav Mustjala külaselts seab uusi sihte (1)

RAHVAMAJA TAAS RAHVA KASUTUSSE: Külaseltsi juht Mait Põld peab senist tegevust viljakaks. Mullu avati kõlakoda. Tänavu seisab ees rahvamaja renoveerimine. Foto: Tambet Allik

RAHVAMAJA TAAS RAHVA KASUTUSSE: Külaseltsi juht Mait Põld peab senist tegevust viljakaks. Mullu avati kõlakoda. Tänavu seisab ees rahvamaja renoveerimine. Foto: Tambet Allik

Veebruari lõpus on Mustjala külaseltsil esimene tähtis sünnipäev. Selts loodi viis aastat tagasi, küünlakuu 28. päeval.

Selts ühendab aleviku ja selle lähiümbruse külade inimesi, kes on huvitatud maaelu edendamisest. “Teeme kõik selleks, et muuta siinne elukeskkond paremaks ja turvalisemaks,” võtab viis aastat seltsi juhtinud Mait Põld ühenduse eesmärgid kokku.

Võrreldes teiste külaseltsidega teeb Mustjala seltsi vahest erilisemaks see, et ühenduse kolmeliikmelisse juhatusse on valitud ainult mehed. Ja kõik nad on ameti poolest ehitajad. Mait Põld tegeleb vee- ja kanalisatsioonitorustikega ja on erialalt sanitaartehnik. Ain Köster ja Priit Aun on tavaehitajad ehk teisisõnu, teevad üldehitustöid. Kõik nad töötavad erinevates firmades. Kui Maidule jagus eelmise nädala alguses tööd kodusaarel, siis Ain renoveeris Hiiumaal Suuremõisa mõisahoonet ja Priit oli tööl Soomes.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 460 korda, sh täna 1)