Humana vajab tegusat ja krapsakat müüjat (5)

KUTSUB SÕBRALIKKU KOLLEKTIIVI: “Meil on suurepärane kollektiiv,” kinnitab Humana Kuressaare poe juhataja Merike Kaljo. Foto: Tambet Allik

KUTSUB SÕBRALIKKU KOLLEKTIIVI: “Meil on suurepärane kollektiiv,” kinnitab Humana Kuressaare poe juhataja Merike Kaljo. Foto: Tambet Allik

Maakonna üks populaarsemaid poode Kuressaares Humana Sorteerimiskeskus OÜ vajab üht töötajat.

“Ta peaks olema tegus, krapsakas, aus ja positiivse ellusuhtumisega,” ütles Kuressaare Humana kaupluse juhataja Merike Kaljo. Ta lisas, et oluline on ka töökus ja hea organiseerimisvõime. Samuti tulevad kasuks loov mõtlemine ning huvi riiete ja moekauba vastu.

Hea, kui uuel töötajal on kesk- või keskeriharidus ning veel parem, kui oleks ka eelnev töökogemus jaekaubanduses. Vanus ei ole tähtis. “Miks mitte ka meesterahvas – mõnikord on meil siin vaja kotte tõsta. Kuid peaasi on siiski, et töö meeldiks,” kutsus Kaljo kandideerima ka tugevama soo esindajaid.

Tavaliselt on tööl korraga kaks müüjat. Üks on kassas ja tegutseb ka müügisaalis, teine valmistab kaupa ette, riputab tagaruumis riideid vastavalt kategooriale riidepuudele ja varustab hinnasildiga. Esimesena tööle tulija peab üle vaatama, kas saal on korras.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 971 korda, sh täna 1)