Politsei tabas öises linnas kaheksa purjus alaealist (8)

Laupäeva öösel vastu pühapäeva korraldati Kuressaares politseireid, avastamaks alkoholi ja tubakatooteid tarvitavaid alaealisi. “18 kontrollitud alaealisest oli joobetunnustega kaheksa, neist üks tuli toimetada kainenema,” olid tulemused Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul kurvad.

Teised purjus alaealised anti vanematele üle. Kõiki kaheksat ootab aga ees vestlus noorsoopolitseiga ning Antsaare sõnul tuleb neil olenevalt varasemast taustast kanda kas rahalist karistust või aru anda alaealiste komisjoni ees.

“Ka see reid kinnitab tõsiasja, et alkoholi kättesaadavus alaealistele on tõsine probleem ja sellega tuleb tõsiselt tegeleda mitte ainult politseil vaid ka alkoholimüüjatel, lapsevanematel ja kohalikul omavalitsusel,” ütles Antsaar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 994 korda, sh täna 1)