Linnaisad ja suursaadik kargavad jääauku (7)

“Diplomaatia on astunud sammu edasi,” teatas Kuressaare linnavalitsus eile, kui saatis välja pressiteate täna toimuva järjekordse ühise talisupluse kohta. Diplomaatiat edendab seekord asjaolu, et koos Kuressaare linnapea Hannes Hanso ning linnavalitsuse liikmete Madis Kallase ja Simmo Kikkasega läheb talisupluse mõnusid proovima ka Kuressaaret väisav Briti suursaadik Christopher Holtby.

“Soovime lisaks ettevõtluskeskkonnale näidata Kuressaaret turismi- ja terviselinnana, tutvustades siinseid võimalusi, ning meil on hea meel, et suursaadik soovib äärmuslikumatest elamustest ise osa saada,” ütles Kuressaare abilinnapea Madis Kallas.

Suplus leiab aset kell 16.30 Kuressaare Raiekivi säärel. Jäine aktsioon on ühtlasi avalöök Saaremaal 2.–8. märtsini toimuvale Hea Elu festivalile Spaaremaa Wellfest. Talisuplusega promosid linnaisad üritust ka eelmisel aastal.

Linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa sõnul on suplema oodatud kõik soovijad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 663 korda, sh täna 1)