Kiri läks Muhust Haapsallu 21 aastat (1)

Muhust 15. detsembril 1993 teel pandud postkaart jõudis Haapsallu tänavu jaanuari alguses.

Ajaleht Lääne Elu kirjutas laupäeval, et jaanuari algul jõudis ühte Haapsalu kortermaja postkasti kiri, mis oli adresseeritud varem seal elanud, kuid nüüd Tallinna kolinud perele. Korteriomanik, kelle postkasti kõrvale kiri teibiga kinnitati, tõi selle samas majas elava õpetaja Ellinor Merima kätte, kes ärakolinud peret tunneb. Merima saatis ümbriku edasi Tallinna, õigele adressaadile.

Omniva kommunikatsioonispetsialist Erki Varma ütles Saarte Häälele, et raske on täpselt arvata, kus kiri vahepeal olla võis. “Kindlalt saame väita üksnes, et Eesti Posti valduses see kiri ei olnud,” kinnitas ta. Varma sõnul jõudis kiri 1993. aastal ühel või teisel moel tõenäoliselt vale adressaadini ning jäi kellegi kodus lihtsalt seisma ja oma aega ootama. Nüüd tuli kiri mingil põhjusel välja ja see otsustati õigele aadressile ära viia.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 693 korda, sh täna 1)