Tänamise aeg

Aasta algus on sobilik aeg teha igasuguseid kokkuvõtteid ja tänada parimaid. Linnakodanikke tänati kuu keskel toimunud vastuvõtul Kuressaare kultuurikeskuses. Pöide valla aasta teoks kuulutati seekord aga Kahutsi maalinna korrastustalgud. Talgud edestasid nii Tornimäe vabatahtlikku merepäästeüksust kui ka terviseraja äärset taldrikugolfi rada. Ilmselt mõjutas otsustajaid talgutel osalenud inimeste suur arv.

Saaremaa teises servas asuvas Kihelkonna vallas valis volikogu oma istungil valla aukodanikku. Kes selle austava tiitli pälvib, avalikustatakse vabariigi aastapäeva aktusel 24. veebruaril.

Ilmselt jätkub ka teistel omavalitsustel tunnustust ja sooje sõnu silma paistnud tegijatele ja vallaelu mõjutanud sündmustele. Kui seni pole sellist traditsiooni veel loodud, siis võib teistelt valdadelt nõu küsida. Ei pea ju tiitliga kaasnema ilmtingimata rahaline preemia, mida väikesel vallal pole ehk kerge oma rahakotist leida. Vabast ajast kogukonnaellu panustajatele jätkub ka soojast käepigistusest ja lillekimbust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 116 korda, sh täna 1)