Salmel põles korteris vannitoa lagi

Foto: Irina Mägi

Foto: Irina Mägi

Eile enne kella kahteteist päeval said päästjad teate, et Salme alevikus on kahekordses korterelamus tulekahju.

Kuressaare komando meeskonnavanema Janek Kudrjavtsevi sõnul köeti maja esimese korruse korteris pliiti ja tekkis korstnapõleng. Kudrjavtsev oletas, et tegemist võis olla ehituspraagiga, sest soojamüüri suitsulõõr ja vannitoa ventilatsioonilõõr olid kokku ehitatud.

“Põlengugaasid läbisid enne korstnasse jõudmist vannitoa ventilatsioonilõõri ja kuumuse tagajärjel süttis vannitoa lagi,” ütles Kudrjavtsev. Esimesena kohale jõudnud Salme vabatahtlikud päästjad kustutasid leegi. Kuressaare komando päästjad teostasid saabudes mõõtmisi termokaameratega ja tegid ka kolme ruutmeetri ulatuses lammutustöid, et leida põlengukolded.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 580 korda, sh täna 1)