Paadimessil läksid kommikausid “jalutama”

mark muruEuroopa suurimal paadimessil Boot Düsseldorf olid eestlaste ühisstendil lisaks külastajate jaoks välja pandud kommidele kellelegi meelt mööda ka klaaskausid, milles maiustused sees.

Messil osalenud Mark Muru (fotol), Saaremaa firma Alunaut juht tõdes, et selline seik leidis aset messi lõpupoole. “Ma ise ei näinud, minu laua peale jäid need alles, aga kahest kohast läksid klaaskausid kaduma küll, säuh!” rääkis Muru. Tema sõnutsi oli iga väljapaneku ehk iga paadiehitaja juures oma kommikauss külastajatele. “Kes tahtis, võis sealt kommi võtta. Tuleb välja, et mõni tahtis hoopis kaussi,” naeris Muru.

Tema arvates pole tegelikult imestada midagi. Nii suurtel messidel käib oma paarsada tuhat külastajat kindlasti, seega satub sellise rahvahulga sekka mõni tõrvatilk ikka. “Varem on ju inimestel läinud kaduma ka mobiiltelefone, arvuteid ja mida tahes,” märkis Muru. “Seekord lasksid siis kaks kaussi jalga.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 100 korda, sh täna 1)