Muhu Pagarid kandideerib Regionaalmaasikale (5)

Eile lõppes kandidaatide esitamise tähtaeg regionaalarengu auhinnale Regionaalmaasikas, millele Saare maakonnast kandideerib ainsana Muhu vallavalitsuse poolt üles seatud Muhu Pagarid.

Muhu valla arendusnõunik Annika Auväärt ütles, et Muhu pagaritöökoda vastab väga hästi konkursi tingimustele ning seekord rohkem kandidaate üles ei kerkinud. “See on meie mõistes piisavalt mõjus ja suur ettevõtmine, et seda tunnustada,” lausus Auväärt.

Siseministeeriumi kommunikatsiooniosakonna peaspetsialist Sandra Kuus ütles eile enne tööpäeva lõppu, et kokku esitati üle 20 kandidaadi.

Konkursi regionaalarengu auhinnale Regionaalmaasikas kuulutas siseministeerium välja teist korda. Siseminister Hanno Pevkur on öelnud, et regionaalarengu auhinda Regionaalmaasikas väärib algatus või tegu, mille tulemusena on edenenud piirkonna majandus, on loodud töökohti või pakutud piirkonnaspetsiifilisi tooteid või teenuseid; mis on aidanud kaasa piirkonna arengule või piirkonna eripära säilimisele ja tutvustamisele; millel on olnud oluline mõju regionaal-
arengu tähtsustamisele ühiskonnas.

Kandidaate saavad esitada nii riigi ja kohaliku omavalitsuse asutused kui ka teised organisatsioonid ja üksikisikud. Samuti saab kandidaadiks esitada nii riigi ja kohaliku omavalitsuse asutusi kui ka füüsilisi ja juriidilisi isikuid.

Kandidaate hindab komisjon juba kolmapäeval, konkursi võitjad tehakse teatavaks 13. veebruaril. Konkursi reglement lubab välja anda kokku kuni kuus auhinda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 549 korda, sh täna 1)