Tänak ja Mõlder teevad head sõitu (4)

Saarlastest rallipaar Ott Tänak ja Raigo Mõlder olid M-Spordi tehasemeeskonna värves hooaja esimese MM-ralli teise päeva lõpuks pärast kaheksandat kiiruskatset 4. kohal. Kaotust liidrile oli 2.44.

Saarlased alustasid rallit kohe katse teise kohaga. Järgnevatel katsetel on Tänak saanud kohad 7., 6., 5., 9., 11., 6. ja 7. Tänaku ees on Andreas Mikkelsen vaid 9,6 sekundi kaugusel ja tagant hingab kuklasse Mads Ostberg 18 sekundi kaugusel.

Pärast viimast katset oli Tänaku kommentaar lühike: “Perfektne päev. Mugav rütm ning probleeme pole olnud.”

Ott Tänak ongi kogu ralli jooksul toonitanud, et nad sõidavad omas rütmis, probleeme ei ole ning minek on hea. Teeolud on jätkuvalt keerulised. On nii lund, jääd kui ka puhast teed. Nii näiteks ütles Tänak pärast viiendat katset, et libisemine oli ilma naastudeta suur. “Pealtvaatajatel oli kindlasti parem meid vaadata, kui meil autos olla,” vahendab MM-i koduleht Tänaku sõnu.

Hooaja esimene ralli lõpeb pühapäeval.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 243 korda, sh täna 1)