Kihutatakse ka Virtsu teel (11)

Kolmapäeval kirjutas Saarte Hääl, et üks probleemsemaid kohti maakonna liikluses on Kuivastu ja Kuressaare vaheline maantee. Saaremaa ei ole selles osas erand, sarnane probleem esineb ka mandril.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Tarmo Tomson ütles, et sarnaselt Saaremaaga toodi ka Läänemaal liiklustalgutel välja nii-öelda transiittrasse kiiruseületamise osas.

“Maanteede osas ei saa öelda, et üks maantee teisest rohkem muret valmistaks, mõlemal maanteel (Risti–Virtsu ja Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla – toim) kurdetakse kihutamise üle ja mõlemal maanteel on liiklusreeglite eirajad peamiselt läbisõidul olevad inimesed,» märkis Tomson.

Ajavahemikus oktoobrist detsembri lõpuni tabati Risti–Virtsu maanteel 24 kiiruseületajat. “Nendest 19 ületas kiirust 21–40 km/h ja viis juhti kuni 20 km/h,” täpsustas Tarmo Tomson. Ta lisas, et väiksemate kiiruseületuste puhul piirdutakse tavaliselt vestlusega ja juhtide rahakotile need vestlused ei mõju. “Loodame, et pisema rikkumise korral on sõbralikust vestlusest rohkem abi kui trahvist ja inimesed saavad aru, et isegi väike kiiruseületamine on ohtlik.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 754 korda, sh täna 1)