Priit Heinsoost saab politseikolledži direktor

priit heinsooSisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži direktorina asub 1. veebruarist tööle aastaid Saaremaal kriminaalpolitseinikuna töötanud Priit Heinsoo (fotol).

Kuna kolledži õppeüksused asuvad nii Paikusel kui ka Murastes ja direktor on seotud kõikide üksustega, tuleb Heinsool liikuda erinevate üksuste vahet. Seega saab Heinsoost mobiilne juht. “Väga oluline on suhtlus nii koolis kui ka partneritega. Pean olema mobiilne ja tänapäeva võimaluste juures on pigem oluline, et kõikjalt oleks võimalik juurde pääseda tööks vajalikule teabele,” arvas ta.

Praegu töötab Priit Heinsoo veel politsei- ja piirivalveameti arendusosakonna süüteomenetluse büroo juhina. “Minu ja minu büroo ülesanne on süüteomenetlusega seonduva tegevuse arendamine ja planeerimine,” ütles ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 607 korda, sh täna 1)