Personalijuhtide ühingu Saaremaa rakuke õpetab värbama ja valima

MEELDIB KOOLITADA: Seekord kohalike ettevõtete personalijuhtide ette astuv Indrek Sarjas usub, et erinevate kogemuste teada saamine aitab igapäevatöös edukam olla. Foto: erakogu

MEELDIB KOOLITADA: Seekord kohalike ettevõtete personalijuhtide ette astuv Indrek Sarjas usub, et erinevate kogemuste teada saamine aitab igapäevatöös edukam olla. Foto: erakogu

Eesti personalijuhtimise ühingu PARE läinud aasta teises pooles loodud Saaremaa klubi saab tuleval nädalal taas kokku. Teemaks on sedakorda värbamine ja valik.

Värbamisest ja valikust räägib ning oma praktilisi kogemusi jagab AS-i G4S Eesti värbamise ja mehitamise osakonna juhataja, Saaremaalt pärit Indrek Sarjas. Tema lööb koolitajana kaasa ka PARE personalitöö baaskoolituse arenguprogrammis.

Erinevad kogemused rikastavad

Indrek Sarjas on G4S-is värbamise osakonna juhatajana töötanud üle aasta. PARE-s lõi ta enda sõnul koolitajana kaasa esmakordselt 2014. aastal, kui asendas G4S-i personalidirektorit Irene Metsist, kes ei saanud tööülesannete tõttu kogu koolitust läbi viia. Peale asendamist pakkus Irene võimalust võtta edaspidi värbamise teemal koolitamine tervenisti enda peale. „Mulle koolitamine väga meeldis, osalejate tagasiside oli positiivne ja nii pakkus Irene enda mantlipärijaks mind,“ selgitas Sarjas.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 500 korda, sh täna 1)