Lääne-Saare vald sai 23 piiritähist (1)

Foto: Raul Vinni

Foto: Raul Vinni

Saaremaa suurima maaomavalitsuse piiridele seati üles Lääne-Saare valla nime ja vapiga piiritähised. Lisaks kaob ka kuus seni kolme ühinenud valla piiridel olnud silti.

Seega saab Lääne-Saare valda ametliku sildi alt sisse sõita Kuivastu maanteelt ja vallast väljuda näiteks alles Lümanda ja Kihelkonna vahel.

Saarte Hääl tabas AS-i Eesti Teed töömehed vahetamas Lääne-Saare valla kõige põhjapoolsemat piirisilti Mustjala vallaga piirnevas Metsakülas. Meeste sõnul hakati silte vahetama reedel ja pärast seda silti ootas vahetamist veel neli.

Lääne-Saare valla taristute peaspetsialisti Aare Saare sõnul läks siltide tellimine ja paigaldamine maksma 5739 eurot ehk siis 252 eurot silt. See tasutakse ühinemistoetusest. Mahavõetud sildid on valla vara ning Aare Saar ei osanudki kohe öelda, mis nendega peale hakatakse. Minema ei visata. “Jätame alles. Kasutame ära, kes teab, mis vallad siin veel tulevad,” arutles Saar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 572 korda, sh täna 1)