Teeme teisiti: ahelavarii valimisloosungi all (2)

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Kuressaares Smuuli ja Pika tänava ristmikul juhtus eile hommikul otse valimisplakatite all liiklusõnnetus, milles osales neli sõidukit.

Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk rääkis, et mööda Pikka tänavat sõitnud auto ei andnud teed mööda Smuuli tänavat Kihelkonna maantee poole liikunud sõidukile ja sõitis sellele külje pealt sisse. Peateel liikunud sõiduk paiskus saadud löögist otsa teiselpool ristmikku Pika tänava ääres parkinud sõidukile, mis omakorda paiskus saadud löögi tagajärjel otsa veel ühele parkinud sõidukile.

“Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Juhid jõudsid omavahel kokkuleppele ja pöörduvad kindlustusse. Politseid oli sündmuskohale vaja selleks, et saada ühendust kahjustada saanud parkivate sõidukite omanikega,” selgitas Sikk.

Avariis said kahjustada peateel sõitnud Opel Vectra, Pikalt tänavalt tulnud Volkswagen Tiguan ning pargitud Toyota Corolla ja Ford. Õnneks ei olnud sel hetkel kõnniteel jalakäijaid. Terveks jäid ka Keskerakonna valimisplakatid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 993 korda, sh täna 1)