Estonian Voices’i plaat võitis aasta jazzalbumi tiitli

Läinud reedel jagati Nordea kontserdimajas välja tänavused Eesti muusikaauhinnad. Aasta jazzalbumiks kuulutati Estonian Voices’i, kuhu kuulub ka Saaremaalt pärit laulja Maria Väli, debüütalbum “Ole hea”.

Debüütplaat “Ole hea” valmis koostöös Euroopa vokaal-‘ansamblite tippu kuuluva The Real Group’i helitiimiga. Estonian Voices’i koosseisu kuuluvad Mikk Dede, Kadri Voorand, Maria Väli, Mirjam Dede, Arno Tamm, Aare Külama. Kuuik viljeleb džässi-, popi- ja folkloorisugemetega a cappella muusikat.

Auhindadele kandideerisid 150 albumit, mis eelmisel aastal ilmunud, ja enam kui 200 muusikavideot. Kuuikut Estonian Voices saab Saaremaal kuulata juba sel reedel Kuresaare kultuurikeskuses kl 19.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 169 korda, sh täna 1)